Valitse sivu

TAPAHTUMATUOTANNON AVUSTAVA TYÖNTEKIJÄ / KUOPIO

Osasto:

Kuvaus

Nautitko ihmisten parissa työskentelystä ja lasten kanssa touhuamisesta? Osaatko tehdä kasvomaalauksia tai ehkä pyörittää hattaroita?
Saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme StaffMillillä (www.staffmill.com) Kuopioon tekijää tapahtumatuotannon avustaviin tehtäviin. Työssä pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja tapahtumatuotannon tehtäviin monipuolisissa, ihmisläheisissä ja ajoittain vauhdikkaissakin tehtävissä vahvuuksiesi mukaan. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti pääsääntöisesti viikonloppuisin, joten työ soveltuu hyvin esimerkiksi toisen työn oheen tai opiskelijalle.

Hakijalta toivomme positiivista ja toimeentarttuvaa työotetta! Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Soita Päivi Wilska p. 050 336 1868 tai hae paikkaa hakulomakkeen kautta (alla – hakuviite: tapahtumatuotanto). Lisätietoja [email protected].

TYÖNANTAJASTA
StaffMill Oy (www.staffmill.com) – erikoisalaamme ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Noudatamme työsuhteissamme alan tyypillisiä työehtosopimuksia ja olemme myös HPL:n rekisteröity jäsenyritys.

Tutustu yritykseen tarkemmin:
www.staffmill.com
https://www.facebook.com/staffmill/
https://www.instagram.com/staffmill/


HAE TÄTÄ PAIKKAASallitut tiedostomuodot: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png
Suurin tiedostokoko: 1 Mb